Product Information

TriSensor sadrži tri različita senzora u jednom malom uređaju koji osiguravaju da se vaš sustav automatizacije dobiva točne podatke. Senzor pokreta prati pokrete, senzor temperature upravlja grijanjem i hlađenjem, a senzor svjetlosti upravlja osvjetljenjem u vašem domu.

Automatizirajte upotrebu svjetla.

Automatizirajte svjetla u svom domu pomoću automatizacija tako da TriSensor postepeno osvjetljava sobe, a zatim isključi svjetla kad se sobe više ne koriste. TriSensor može automatski upaliti svjetla kada dođete kući ili kada pada mrak.

Aeotec TriSensor

Iskoristite automatizaciju pokreta i svjetla.

S Tri Senzorom ne morate više tražiti gdje vam se nalaze prekidači za svjetlo kako biste izašli iz jedne prostorije u drugu tijekom noći. Zahvaljujući njemu, moguće je otkriti vaše pokrete i kada je mrak te automatski uključiti prigušena svjetla na određenu razinu kako bi vam olakšao pronalazak puta.

Kontrolirajte temperaturu vaših prostorija.

Uz TriSensor vaše sobe nikada neće biti prevruće ili prehladne. On sadrži senzor temperature koji prati temperaturu u sobi s točnošću od 2% i može automatski prilagoditi sustave grijanja i hlađenja.

Za korištenje Aeotec Z-Wave uređaja potrebno ih je spojiti na centralnu jedinicu kao Aeotec Smart Home Hub ili Homey Pro.

Information

Kompatibilnost

,

Tehnologija

Tehničke specifikacije

Komunikacijski protokol: Z-Wave
Napajanje: baterija (1 × CR123A baterije, 3V, 1500mAh)
Max. napon = 2,6 VDC
Max. napon = 3,2VDC
Raspon temperatura: -15 do 50C
Točnost svjetlosti: ± 30 lux
Raspon svjetlosti: 0 - 22595  lux
Radna temperatura:  0 ° C do 70 ° C
Maksimalna osjetljivost pokreta: 7 m

Boja: bijela

Veličina: 45 x 45 x 35 mm
Težina: 51.5 g