Product Information

Nuki Smart Lock Pro je nadograđena verzija klasične 3.0 pametne brave te dolazi sa punjivom baterijom Nuki Power Pack koja ne samo eliminira potrebu za kupnjom jednokratnih baterija nego ima i veći kapacitet od 4 AA baterije koje zamjenjuje.
Također Pro verzija pametne brave dolzi sa integriranim Wifi mostom tako da više nije potreban dodatni proizvod za povezivanje brave na internet.

Omogućuje vam otključavanje vaših vrata putem pametnog telefona, vrlo se lagano ugrađuje na već postojeće cilindre što ga čini savršenim za obiteljske kuće i stanove, čak i za podstanare pošto se jednako lagano može ukloniti.

Novo sa 4. generacijom: poboljšana baterija i mogućnost korištenja “Matter” standarda.

Uz Nuki imate kompletnu kontrolu nad vašom kućom: omogućite jednokratni pristup vašem prijatelju koji vam treba vratiti kaput koji ste zaboravili, jednom tjedno omogućite firmi za čišćenje pristup vašoj kući u određenom vremenskom periodu, a ako vaši gosti dođu ranije nego što ste očekivali, otključajte im vrata putem mobilnog telefona.

Ukoliko ste iznajmljivač stanova i apartmana, vašim gostima možete osigurati jednostavan ulaz u stan u bilo koje doba. Više se ne trebate brinuti o tome da dočekate vaše goste u vrijeme kada njima odgovara, niti razmjenjivati ključeve s njima, samo im dajte pristup vašoj bravi preko aplikacije ili Nuki Keypad dodatka.

Više se nećete morati brinuti o tome da li je netko zaboravio zaključati vrata, samo otvorite Nuki aplikaciju, ili postavite automatsko zaključavanje vrata nekoliko minuta nakon zatvaranje vrata.

Uz Nuki mobilnu aplikaciju kontrolirate pristup vašoj kući direktno preko mobitela:

  • manualno otključavanje i zaključavanje vaših vrata
  • automatsko otključavanje vrata kada vaša brava prepozna vaš mobitel u blizini
  • automatsko zaključavanje vrata nakon što se vrata zatvore
  • napredna dozvola pristupa koja omogućuje određivanje tko ima pristup vašoj kući i u kojem vremenskom razdoblju
  • povijest pristupam dozvoljava vam pregled povijesti korištenja brave, tko i kada je otključavao ili zaključavao vašu bravu
  • integracija sa pametnim satovima
Nuki aplikacija

Nuki pametna brava lagano se ugrađuje na već postojeći cilindar bez rastavljanja stare brave ili bušenja, u manje od 3 minute.

Nuki Pro pametna brava koristi Nuki Power Pack punjivu bateriju sa prosječnim vijekom trajanja od 6 mjeseci.

Provjerite da li su vaša vrata kompatibilna sa Nuki pametnom bravom:
https://nuki.io/en/installation-check/#1

Za ugradnju Nuki pametne brave na cilindar koji s unutarnje strane nema ključ koristite jedan od besplatnih Nuki Adaptera.

Tehničke specifikacije

Komunikacijski protokol: Bežična mreža Bluetooth 5.0(2,4 GHz) , wifi
Baterija: do 6 mjeseci
Temperatura rada: 10-40 ° C
Raspon Bluetooth signala : do 10m, ovisi o strukturi građevine
Napajanje: Punjiva baterija Nuki Power Pack (uključena)
Boja: crna

Dimenzije: 110 x 60 x 60 mm
Težina: 580g