DoorBird - Visio Domus
Doorbird Logo

Bird Home Automation GmbH je Berlinska firma sa počecima u 2009. godini kada su razvili prvi svjetski interkom sustav koji je radio s pametnim telefonima. Danas su vodeća Europska firma za proizvodnju interkom sustava za obiteljske kuće i velike stambene komplekse i kontinuirano razvijaju inovativna rješenja za pametnu komunikaciju.

DoorBird predstavlja kombinaciju ekskluzivnog dizajna s inovativnom IP tehnologijom u području komunikacije vrata. Proizvodi su izrađeni od plemenitih metala i proizvedeni su u Njemačkoj prema najvišim standardima kvalitete. Dizajn je čist, jednostavan i gladak.
Aplikacija DoorBird daje korisnicima pristup svim DoorBird proizvodima i može podržati do osam telefona ili tableta besplatno. Pojedinci mogu odlučiti koja će vrata otključati s pristupom svim vratima, kao i pametnim bravama. DoorBird također ima šifriranje na razini banke, što čini sustav nevjerojatno sigurnim.

DoorBird sustav proizvoda je modularan, svaki detalj na proizvodu se može mijenjati, kao što je boja, visina i širina, količina gumbi i ostali elementi portafona.

DoorBird IP Video Portafon D101S

Doorbird IP Video portafon je pametno rješenje za vaša ulazna vrata. Provjerite tko vam je na vratima, gdje god da se nalazili preko 720HP video kamere. Povezuje se preko Wi-Fi mreže ili POE. IP Video portafon može se koristiti kao samostalna jedinica ili se može integrirati u postojeću platformu pametne kuće. Čak se i postojeće klasične instalacije, poput zvonca za vrata ili električnog otvarača vrata i vrata, mogu i dalje koristiti i kontrolirati putem aplikacije.

DoorBird IP Video Portafon D2103V

DoorBird D2103v je IP portafon sa tri natpisne pločice. Ima integrirani RFID čitač što ga čini idealnim za stanove s više osoba ili za kombinirano postavljanje kućnog ureda. Izrađen od nehrđajućeg čelika, sa zaštitom od kiše/vode do IP65. 
Portafon ima dvosmjerni zvuk, HD kameru i možete upravljati njime preko aplikacije DoorBird.

DoorBird IP Video Unutarnja stanica A1101

DoorBird IP video unutarnja stanica idealan je dodatak bilo kojem DoorBird sustavu. Kada je uparen sa našim DoorBird IP video portafonom, unutarnja stanica pruža video stream uživo, dvosmjerni zvuk, kao i upravljanje vratima.
Unutarnja stanica DoorBird ima zaslon osjetljiv na dodir izrađen od kaljenog Gorilla stakla otpornog na ogrebotine sa intuitivnim korisničkim sučeljme. Također uključuje gumbe s jasnim simbolima za uobičajene funkcije.
Stanica se spaja na mrežu putem WiFi -a ili mrežnog kabela.

DoorBird IP Zvono A1061W

DoorBird IP zvono za vrata izuzetno je svestrano i estetski dizajnirano da se uklopi u vaš dom. Može
biti fleksibilno instaliran na zid ili strop vašeg doma. Povezivanje zvona  s mrežom može biti putem WiFi -a ili putem mrežnog kabela. Zvono također može dobiti napajanje putem PoE.
Mrežno zvono vrata konfigurirano je putem
DoorBird aplikacija. Osim postavki glasnoće, možete također birajte među raznim melodijama zvona. 

DoorBird IP Video Portafon D2101FV sa otvorom za ekey čitač prstiju

Ovaj model DoorBird IP video portafona daje i mogućnost kontorli pristupa
dodavanjem ekey čitača prstiju(čitač nije uključen u proizvod, kupuje se zasebno).
Možete vidjeti svoje posjetitelje, razgovarati s njima i otvoriti vrata pametnim telefonom ili tabletom, s bilo kojeg mjesta u svijetu.
Video kamera ima širok raspon od 180°  i noćni način rada.

DoorBird IP Video Portafon D2101KV

Moderno zvono na vratima za dom ili ured.
Osim profinjenog i sofisticiranog izgleda, ovaj model uvodi i neke nove funkcionalnosti.
Kao što su tipkovnica, integrirani RFID za pristup, napredniji senzor, dodatni relej vrata i poboljšana kvaliteta zvuka.
Opremljen sa značajkama HD kamere, noćnog načina rada, ugrađenog senzora za detekciju pokreta, natpisne pločice i otvarača vrata.

 

 

DoorBird IP Video Portafon D21DKV

DoorBird D21DKV je portafon napravljen za upotrebu u višenamjenskim zgradama.
Ima integrirani RFID čitač koji omogućuje lak pristup stambenoj zgradi. 
D21DKV ima integriranu tipkovnicu i modul za prikaz koji omogućuje prikaz informacija o zgradi. Stanovnici sada mogu vidjeti i razgovarati s posjetiteljima bilo kod kuće, na poslu ili na odmoru putem besplatne aplikacije DoorBird.

DoorBird IP Video Portafon D1101KH

DoorBird D1101KH je IP portafon od nehrđajućeg čelika V2A za površinsku montažu.
Audio/video komunikacija u stvarnom vremenu, optimizirana za mobilne uređaje putem WiFi, 3G, 4G, 5G.
Ima integriranu tipkovnicu i natpisnu pločicu.

Više o Doorbird proizvodima u kontekstu pametnih kuća i automatizaciji zgrada potražite u našem katalogu.

PREUZIMANJE