Uvjeti korištenja - Visio Domus
ŠTO SU KOLAČIĆI

Kao što je uobičajena praksa sa gotovo svim profesionalnim web stranicama, ova stranica koristi kolačiće. Kolačići su sitne datoteke koje se preuzimaju na Vaše računalo, kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo. Ovdje možete pronaći objašnjenja o informacijama koje kolačići prikupljaju, kako ih koristimo i zašto ponekad trebamo pohraniti te kolačiće. Također možete pronaći informacije o sprječavanju pohranjivanja tih kolačića, no to može smanjiti ili “razbiti” određene elemente funkcionalnosti web stranice.

KAKO KORISTIMO KOLAČIĆE

Kolačiće koristimo zbog niza razloga koji su niže navedeni. Nažalost, u većini slučajeva ne postoje standardne opcije za onemogućavanje kolačića bez potpunog onemogućavanja funkcionalnosti i značajki koje dodaju na ovu web stranicu. Preporučuje se da sve kolačiće ostavite omogućene, za slučaj da se koriste za pružanje usluge koju koristite.

KOLAČIĆI KOJE SMO POSTAVILI
• Kolačići povezani s kontakt obrascom/formom

Kada podatke šaljete putem obrasca kao što su oni na kontaktnim stranicama ili obrasci za komentare, kolačići se mogu postaviti tako da pamte vaše korisničke podatke za buduću korespondenciju.

• Kolačići postavki web stranice

Kako bismo vam pružili pozitivno korisničko iskustvo na našoj web stranici, dajemo Vam mogućnost postavljanja postavki za funkcioniranje ove web stranice kada je koristite. Kako bismo zapamtili Vaše postavke, trebamo postaviti kolačiće kako bi se te informacije mogle pozivati svaki put kad Vaše postavke utječu na interakciju sa stranicom.

VIŠE INFORMACIJA

Nadamo se da su informacije na ovoj stranici razjasnile politiku kolačića i kao što je prethodno spomenuto, ako ste u dvojbi, obično je sigurnije ostaviti kolačiće omogućene u slučaju da su u interakciji s nekima od značajki koje koristite na našim stranicama. Međutim, ako još uvijek tražite više informacija, možete nas kontaktirati putem naše e-mail adrese: info@visiodomus.eu