Načini plaćanja i dostava - Visio Domus

NAČINI PLAĆANJA I DOSTAVA


MOGUĆNOSTI PLAĆANJA NA WEB-SHOPU:
Naručeni proizvodi ili usluge plaćaju se online jednom od kreditnih kartica: Mastercard, Maestro ili Visa.

Troškovi dostave
Dostava za narudžbe u vrijednosti od 500,00 HRK i više je besplatna.
Trošak dostave za narudžbe ispod vrijednosti od 500,00 HRK iznosi 40,00 HRK (PDV je uključen u cijenu).

Uslugu plaćanja po dostavi (pouzećem) Visio Domus d.o.o. nudi za područje cijele Hrvatske putem usluga dostave GLS dostavne službe.
Za određena područja u kojima nije dostupna usluga dostave GLS dostavne službe, dostavu vrši njihov partner Hrvatska Pošta.

Paketi u domaćem transportu na svoje odredište obično stižu unutar standardnog vremena isporuke koje je u okviru od 24 sata (ne uključujući otoke). GLS isporučuje pakete od ponedjeljka do petka, tijekom radnog vremena unutar 8-17h.
U slučaju odabira plaćanja robe pouzećem plaćanje je isključivo gotovinom dostavnoj službi.
Narudžbu koju želite platiti pouzećem, prilikom naručivanja odaberite plaćanje pouzećem.


IZJAVA O SIGURNOSTI ONLINE PLAĆANJA:
Obavezujemo se pružati zaštitu osobnih podataka kupaca prikupljajući samo osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informiramo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovi podaci uklone s lista koje se koriste za marketinške kampanje.
Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.
Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.


Sigurnos plaćanja kreditnim karticama:
Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana uporabom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa. Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računala i WebPay servisa, te obratno. WebPay servis i financijske ustanove razmjenjuju podatke uporabom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa. Monri Payment Gateway je certificiran prema PCI DSS Level 1 sigurnosnom standardu propisanom Visa i Mastercard pravilima. Trgovac ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.

Uvjeti kupnje:
Ovim se uvjetima utvrđuje postupak naručivanja, plaćanja, isporuke te reklamacija proizvoda koji su ponuđeni na ovim stranicama.  Internet stranice mogu se koristiti za Vašu privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korištenje, a prema sljedećim uvjetima i pravilima. Prodavatelj je Visio Domus d.o.o., a kupac je posjetitelj ovih stranica koji popuni elektronsku narudžbu, pošalje je prodavatelju te izvrši plaćanje putem kreditnih kartica ili pouzećem.


Naručivanje:
Kupac naručuje proizvod ili proizvode putem elektronskog obrasca narudžbe. Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje narudžbu. Sve cijene izražene su u hrvatskoj nacionalnoj valutu, hrvatska kuna (kn) s PDV-om. Kupac dodatno ima mogućnost prikaza cijena u američkim dolarima te eurima. Roba se naručuje elektronskim putem, pritiskom na određeni proizvod te spremanjem istog u košaricu. Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac odabere te potvrdi način plaćanja.

Račun za kupnju artikla primit ćete u Vašem paketu prilikom dostave, odnosno nakon osobnog preuzimanja paketa, bez obzira na odabrani način plaćanja.