ekey - Visio Domus
Ekey logo

ekey biometric systems GmbH je tvrtka osnovana 2002. godine u Austriji i sada je prva u Europi sa svojim rješenjima za kontrolu pristupa pomoću otiska prstiju. Svjetski izvoz u više od 70 zemalja i trenutno ima oko 90 zaposlenika.

ekey stavlja autorizaciju u ruke kupca! Ključevi, kartice i kodovi mogu se izgubiti, zaboraviti ili ukrasti. ekey nudi širok asortiman proizvoda uključujući čitače otisaka prsta za ulazna vrata, dvorišna vrata, alarmne sustave i druge primjene

Korištenje ekey čitača u sklopu pametne kuće omogućuje da sustav pokreće specifične radnje/scenarije ovisno o tome tko aktivira sustav. Sa time se dobiva mnogo novih opcija.

Uz integraciju ekeya:
– Pametna kuća zna tko je a tko nije prisutan u kući.
– Ovisno o tome tko ulazi u kuću, osim otvaranja vrata otiskom prsta moguće je automatski kontrolirati i druge uređaje kao što su rasvjeta, grijanje, rolete i sl., koje se kontroliraju putem sustava pametne kuće.
– Opcije se mogu konfigurirati na osnovu potrebe svakog korisnika – tako da TV i peć ostaju isključeni kada su, na primjer, samo djeca kod kuće.
– Mogućnost primjenjivanja ograničenja pristupa: na primjer, da čistač ima pristup kući samo u određeno vrijeme.

ekey home čitač otisaka prstiju s kosim okvirom za ugradnju u portafon

Ovaj model ekey home čitača otisaka prstiju je posebno dizajniran za portafon proizvođača Siedle. Pogodan je za vanjsku i unutarnju potrebu. Inteligentni linijski senzor sprječava svaku nepravilnu uporabu jer otisci ne ostaju zbog povlačenja po senzoru. Čak i u slučaju nestanka struje, dodatna zaštita od manipulacije osigurava savršenu kontrolu već spremljenih uzoraka prstiju. Za rad vam je potrebna odgovarajuća upravljačka jedinica i napajanje.

ekey home čitač otisaka prstiju s okvirom za ugradnju u portafon

Ekey skener s RFID čitačem kartica napravljen posebno za Gira TX44 portafon. Moguća je identifikacija RFID karticama tipa MIFARE DESFire EV1, na primjer da se trgovcima omogući kratkoročni pristup, a da se pri tom ne mora povlačiti prst sa skenerom. Još jedna značajka ovog skenera je zaštita od manipulacije , što jamči savršenu reprodukciju pohranjenih uzoraka prstiju čak i nakon nestanka struje. Za rad vam je potrebna odgovarajuća upravljačka jedinica i napajanje.

ekey home čitač otisaka prstiju za ugradnju

Ovaj ekey čitač prstiju u boji antracita posebno je dizajniran za ugradnju u standardizirane ugradbene kutije u skladu s DIN 49073 za unutarnju i vanjsku upotrebu. čitač je namijenjen za podžbuknu montažu. Uzorak prsta bilježi se povlačenjem prsta preko inteligentnog linijskog senzora. Čak i u slučaju nestanka struje, dodatna zaštita od manipulacije osigurava savršenu kontrolu već spremljenih uzoraka prstiju. Za rad vam je potrebna odgovarajuća upravljačka jedinica i napajanje. 

ekey home tipkovnica za podžbuknu ugradnju s okvirom i podžbuknim kućištem

Ekey tipkovnica, ima okvir i kućište za podžbuknu ugradnju  napravljen od nehrđajućeg čelika koja omogućava prikladan unos osobnih šifri. Istovremeno se može programirati i upravljati do 99 različitih kodova od 4 do 8 znamenki. Dodatna zaštita od manipulacije jamči ispravno prepoznavanje pohranjenih kodova čak i nakon nestanka struje. Ova tipkovnica s ekey kodovima pogodna je za unutarnju i vanjsku uporabu i jamči najvišu razinu sigurnosti za vaš dom. Za rad vam je potrebna odgovarajuća upravljačka jedinica i napajanje. 

ekey home čitač otisaka prstiju s okvirom i podžbuknim kućištem (bluetooth, RFID)

S ekey Bluetooth skenerom prstiju integriranim s funkcijom čitača kartica RFID i staklenom dekorativnom pločom , ekey predstavlja kombinirani uređaj koji kombinira prednosti klasičnog skenera prstiju s Bluetooth funkcijom modernih pametnih telefona i tableta. Obavljajte sve važne konfiguracije pomoću pametnog telefona. Identifikacija pomoću RFID kartica tipa MIFARE DESFire EV1. Za rad vam je potrebna odgovarajuća upravljačka jedinica i odgovarajuća jedinica za napajanje . Ugradbena kutija za ugradnju je uključena.

ekey home čitač otisaka prstiju s kućištem za nadžbuknu montažu (bluetooth, RFID, modul za zvono)

ekey Bluetooth skener prstiju integriranim s funkcijom čitača kartica i antracitnim okvirom za montažu sa zvonastim modulom, ekey predstavlja kombinirani uređaj koji kombinira prednosti klasičnog skenera prstiju s Bluetooth funkcijom modernih pametnih telefona i tableta. Besplatna aplikacija ekey home omogućuje jednostavno i praktično izvođenje svih važnih konfiguracija pomoću vašeg pametnog telefona. Kroz novo dizajnirani sklop montažnog okvira može se lako postići površina pored vrata. Dodatni zvonasti modul čini ovaj skener prstiju potpuno rješenje za vaš dom. Za rad vam je potrebna odgovarajuća upravljačka jedinica i odgovarajuća jedinica za napajanje.

Više o ekey proizvodima u kontekstu pametnih kuća i automatizaciji zgrada potražite u našem katalogu.

PREUZIMANJE