Hotelijerstvo i gastronomija - Visio Domus

Prednosti automatiziranog ugostiteljstva

Sveobuhvatni nadzor

Nadzor i arhiviranje svih podataka o nekretnini, od temperature i kvalitete zraka, do potrošnje energije i rada uređaja

Smanjenje troškova

Automatizacija pojedinih elemenata kao rasvjeta, sjenila, grijanja i hlađenja dovodi do značajniog smanjenja troškova

Zaštita nekretnine

Senzori za plin, dim i vodu prepoznaju opasnosti, aktiviraju sustav alarmiranja i tako brinu o sigurnosti nekretnine i ljudi.

Višezonski audio sustav

Bilo da se radi o predvorju, wellnessu ili privatnim sobama, pojedino upravljajte ne samo pozadinskom glazbom nego i audio notifikacijama

Napredna integracija

Povezivanje sustava automatizacije sa postojećim softverskim rješenjima koje već koristite omogućuje dodatnu optimizaciju poslovanja

Loxone Bar
Automatizirani hotel i restoran

Kada se radi o ugostiteljstvu, važno je ostaviti pozitivan prvi dojam.

Sa elementima pametne zgrade, vašim gostima nudite intuitivan način upravljanja hotelske sobe, a integrirana protupožarna zaštita i zaštita od curenja vode smanjuje potencijalnu nastalu štetu.

Automatsko upravljanje zgrade bilježi parametre kao temperaturu, vlagu i kvalitetu zraka. Ti podaci mogu biti proslijeđeni nadležnim zaposlenicima ili služiti u automatskom paljenju grijanja, hlađenja i ventilacije prostora, što dodatno smanjuje troškove, smanjuje mogućnost pojave pljesni i eliminira ustajali zrak.

Vaš postojeći softver za upravljanje može se također spojiti sa sustavom pametne zgrade i tako dodatno pridonijeti automatizaciji.

Više o ekey proizvodima u kontekstu pametnih kuća i automatizaciji zgrada potražite u našem katalogu.

PREUZIMANJE