Product Information

Sirena 6 savršena je Z-Wave unutarnja sirena. U slučaju da neki od vaših senzora otkrije upad ili provalu, sirena će oglasiti bilo koji od 15 unaprijed konfiguriranih tonova.
U slučaju nužde ili nečega što vas treba obavijestiti, Siren 6 se može koristiti kao dodatni zvučnik za druge povezane uređaje, uključujući detektore dima i plina.

Moguće ju je koristiti kao sirenu i kao zvono na vratima.

Vizualna upozorenja.

Ako vam zvučna upozorenja ne mogu privući pažnju, vizualna upozorenja Sirene 6 hoće. Svaka sirena ima više ugrađenih LED svjetla, koja vas mogu vizualno upozoriti na incident s 1.000 lumena svjetlosti.

Rezervna baterija.

Ponekad se hitni slučajevi dogode kad vam nestane struje. Ponekad je uzrok uzbuna, poput uljeza koji se priprema za ulazak. Sirena 6 uključuje ugrađenu, rezervnu bateriju, što znači da može raditi do 4 sata čak i kad vam nestane struje.

105db zvučnik.

Zvučnik koji razdvaja uho od 105 db Sirene 6 prva je linija obrane vašeg doma u slučaju provale. Ako je to preglasno za vaše potrebe, Sirena 6 se može konfigurirati tako da oglašava svoj alarm na bilo kojem mjestu između 80dB i 105db.

Nema složenih ožičenja. Nema skupe instalacije. Postavljanje Sirene 6 ne može biti jednostavnije. Odaberite gdje želite da bude u vašem domu, priključite ga u obližnju utičnicu, a zatim ga sinkronizirajte sa svojim Z-Wave sustavom.

Nakon postavljanja, instaliranje Sirene 6 može biti jednako jednostavno kao i postavljanje na policu. Također se može osigurati i pričvrstiti na mjestu, poput zida ili stropa, pomoću priloženih pločica za montiranje na zid i vijaka.

Za korištenje Aeotec Z-Wave uređaja potrebno ih je spojiti na centralnu jedinicu kao Aeotec Smart Home Hub ili Homey Pro.

Information

Kompatibilnost

,

Tehnologija

Tehničke specifikacije

Komunikacijski protokol: Z-Wave
Temperatura rada:  -20-45°C
Vlažnost rada: 8 do 80%
Ulazni napon:
Adapter: 5V / 2A
Baterija: 3,7 V
Rezervna baterija: PT502035; 400mAh
Senzori: Vibracija
Max. podržani tonovi:  30
Max. glasnoća:  105dB od 5cm

Boja: bijela

Veličina: 76 x 76 x 38.5 mm
Težina: 204g